17 Ağustos 2007 Cuma

Nedir Bu Crocs Çılgınlığı? En Güzel Çirkin Ne Demek?


Bir süredir plajlarda, yazlıklarda herkesin ayağında görür oldum. Nedir bu acayip şey dedim araştırdım. Adı "Crocs" ...Dünyanın en hijyenik, en rahat ayakkabıları olarak tanıtıyorlar kendilerini sitelerinde. Site linki de oldukça komik :) http://www.enguzelcirkin.com/

Nasıl olur dedim kendi kendime...En güzel çirkin...Her neyse henüz denemişliğim yok Crocs'u...Deneyenler çok rahat olduğunu söylüyor vs...Bir de sitelerinde yer alan "Crocs, siz ne olmasını istiyorsanız O'dur" sözüne takıldım.Ben Ferrari olsun dersem olur mu bu Crocs? Ya da Beyaz Atlı Prens?

Bir de Basın Bültenlerine bakalım neymiş bu Crocs
En Güzel Çirkin Türkiye’de!

Dünya genelinde milyonlarca satılan, eşsiz modelleri ile bir fonomene dönüşen yaratıcı ayakkabı CROCS Türkiye’de satışta!

Bir ayakkabı düşünün...

Hollywood yıldızlarından biri onunla kırmızı halıda yürürken, aynı anda bir ev hanımı onun verdiği rahatlıkla sokakta köpeğini gezdiriyor. Tüm günü koşuşturmayla geçen bir doktor onun sunduğu hijyen ve rahatlık ile kliniğinde güvenle dolaşırken, dört yaşındaki kızı anaokulunda ayağında onlar arkadaşları ile oynuyor. Bir iş adamı yatında ıslaklık tutmayan, terletmeyen ve kaymayan bu ayakkabı ile keyifle güneşlenirken, en sevdiğiniz restoranın şefi mutfağında onunla dolaşıyor.

Ayakkabı modasını kökünden değiştiren dahiyane buluş olarak adlandırılan CROCS, onu benzersiz yapan onlarca nedene sahip.

CROCS dünyanın en hijyenik, rahat, sağlıklı ve ortopedik ayakkabılarından biri. Ayrıca sıradışı, özgür, eğlenceli, cesur, gösterişli, hayat dolu, kışkırtıcı, komik ve yenilikçi.

Kanada patentli CROCS’un bir teki yaklaşık 150 gram. Yani ayakkabı yastık kadar hafif; çok yumuşak ve rahat.

CROCS ayrıca özel delikleri ile hava dolaşımı sağlayıp, ayakları serin tutuyor. Asla kaymıyor; ıslaklık ve leke tutmuyor. Ortopedik özelliğinin yanında, anti-bakteriyel ve koku önleyici niteliklere sahip.

Farklı modelleri ve sıradışı tasarımları onu bir fenomene dönüştürüyor. 2006 yılında tüm dünyada 24 milyon çift CROCS satılması bunun açık bir kanıtı.

Koton Eksport tarafından Türkiye’ye getirilen CROCS’lara seçkin eczanelerden, yaratıcı mağazalardan, özel alışveriş merkezlerinden, ayrıcalıklı ayakkabı satış noktalarından ve çok yakında internetten ulaşmak mümkün.

Dünyanın en ünlü oyuncuları Al Pacino ve Jack Nicholson, yeni nesil komedi yıldızı Adam Sandler, "Desparate House Wifes"ın güzel aktrisi Terri Hatcher, Ocean’s Twelve’in çaylak hırsızı Matt Damon, 5 Grammy Ödülü sahibi Faith Hill, CROCS giyme ayrıcalığını yaşayan "star"lardan bir kaçı...

Çok yakında sevdiğiniz yıldızlardan birini onlarla görürseniz şaşırmayın. Çünkü CROCS, fark yaratan özel insanların tercihi!

Kaynak: Kurumsal Haberler

Hiç yorum yok: